Nieuw! HeltiQ EHBO Crème

HeltiQ EHBO Crème

HeltiQ EHBO Crème is een 100% natuurlijke crème voor eerste hulp bij meerdere kleine ongelukjes, zoals schaafwondjes, blauwe plekken, kneuzingen en zwellingen.

 

De EHBO crème bevat het natuurlijk ingrediënt ‘rozenbottel’ wat door zijn positieve eigenschappen heelt, verkoelt en zorgt voor een stimulans in de doorbloeding. Doordat de crème een ultra dun beschermlaagje op de huid vormt, voorkomt het vuilaantasting en wordt de vochtbalans van het wondje hersteld. HeltiQ EHBO Crème is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en is hypoallergeen, waardoor het weinig tot geen kans geeft op allergische reacties.

 
De EHBO crème is beschikbaar in een tube van 50ml en verkrijgbaar bij drogist en apotheek.

HeltiQ Zemelen Bad en Gel

HeltiQ Zemelen Bad en Gel

Heeft u last van psoriasis, gordelroos, huidirritatie, eczeem of een andere huidaandoening? Vanwege de bewezen effectieve werking van zemelen introduceert Koninklijke Utermöhlen NV HeltiQ Zemelen Bad en Zemelen Gel.

 

Van oudsher zijn zemelen bekend om hun heilzame werking bij diverse huidaandoeningen. Zemelen zijn afkomstig van hele haverkorrels die tot een fijn poeder worden vermalen. Ze bevatten een aantal bio-actieve stoffen, vitaminen en een groep zogenaamde polyfenolen, die avenanthramiden wordt genoemd. Vooral deze laatste groep speelt een belangrijke rol bij de werkzaamheid van zemelen bij huidirritatie. Het gebruik van zemelen blijkt een veilige en effectieve manier te zijn om de jeuk te verlichten bij diverse huidaandoeningen.

Veilig in gebruik
HeltiQ Zemelen Bad en Zemelen Gel werken verzachtend en direct jeukstillend bij een droge en/of geïrriteerde huid. Door de jeukstillende werking neemt de kans op littekens als gevolg van krabben af. De producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn veilig in gebruik voor kinderen vanaf 6 maanden en bij een gevoelige huid. In de gel zitten stoffen die de huid kalmeren en verzorgen.

Nieuw! HeltiQ Littekengel

HeltiQ Littekengel

HeltiQ Littekengel helpt bij de behandeling van littekens als gevolg van kleine en grote(re) verwondingen. Naast het behandelen van de kleinere reguliere littekens als gevolg van de alledaagse kleine ongelukjes is de gel bewezen effectief voor de behandeling van complexe littekens.

 

Dit zijn littekens die ontstaan ten gevolge van chirurgische ingrepen of brandwonden zoals hypertrofische (rode, gezwollen, pijnlijke en dikke littekens) en keloïde littekens (dikke onregelmatig op de huid liggende littekens).

 

De littekengel resulteert in zachtere, vlakkere en meer elastische littekens en vermindert de roodheid, zichtbaarheid, en jeuk. HeltiQ Littekengel droogt snel, houdt de vochtbalans van de huid in stand en is geschikt voor jong (vanaf 2 jaar) en oud. HeltiQ Littekengel is beschikbaar in een hygiënische roll-on stick van 20ml en verkrijgbaar bij drogist en apotheek.

HeltiQ Zemelen Bad vanaf heden in flacon!

HeltiQ Zemelen Bad is vanaf heden verkrijgbaar in een handige flacon van 200ml welke de 10 losse sachets vervangt. De inhoud en de prijs van HeltiQ Zemelen Bad blijven hetzelfde. HeltiQ Zemelen Bad  en Gel werkt verzachtend en jeukstillend bij een droge en/of geïrriteerde huid en bij huiduitslag zoals eczeem, gordelroos en psoriasis. HeltiQ Zemelen Bad en Gel helpt de jeuk te stillen en verzacht de huid. Dit vermindert de neiging om te krabben, waardoor de kans op ontstekingen en littekens kleiner wordt.

 

Zemelen komen vrij bij het vermalen van haverkorrels tot een fijn poeder en staan bekend om hun verzorgende werking bij tal van huidaandoeningen. De positieve effecten die zemelen hebben op de huid zijn karakteristiek voor de werking ervan en worden in diverse onderzoeken bevestigd en onderbouwd.


De verpakking van HeltiQ Zemelen Bad is veranderd. Ook de toepassing van HeltiQ Zemelen Bad is gewijzigd. Kijk hier voor meer informatie over het gebruik van HeltiQ Zemelen Bad.

HeltiQ EHBO Crème wint beste introductie award!

HeltiQ EHBO Crème wint beste introductie award!

In de categorie wond- en sportverzorging heeft HeltiQ voor zijn nieuwe introductie HeltiQ EHBO Crème de award voor beste introductie 2014 van het vakblad Careality gewonnen. De prijs is toegekend na beoordeling door de lezers van het vakblad. De beoordelers waardeerde de introductie met name vanwege de 100% natuurlijke samenstelling en de all-in toepassing, waarmee het product zich duidelijk weet te onderscheiden.

 

HeltiQ EHBO Crème werd in mei 2014 op de markt gebracht. De crème kan gebruikt worden als eerste hulp bij kleine ongelukjes zoals schaafwondjes, kneuzingen, zwellingen en blauwe plekken en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. De beste introductie award is een jaarlijks terugkerende uitreiking van vakblad Careality.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.