Voor het bieden van een snelle hulpverlening bij kneuzingen, verstuikingen en wonden introduceert HeltiQ het Cohesief Verband.

Het HeltiQ Brandwondenkompres is een 10 x 10 cm kompres dat verzadigd is met een verkoelende hydrogel.

Heb je inspiratie nodig voor het Halloween kostuum van je kind? Zoek niet verder: Maak samen een mummie kostuum!

Nog nooit zoveel beentjes tegelijkertijd de lucht in zien gaan! Wat een succes! Prachtig weer! Heel veel vrijwilligers die keihard gewerkt hebben. Stress in de inschrijftent! Een fantastisch aantal deelnemers. Ga zo maar door…

Wat is de beste manier om teken te verwijderen? Onze eigen Roelof Jan heeft gister zijn kennis over deze discussie mogen delen op Omrop Frysland.

HeltiQ lanceert een nieuwe merkpositionering ‘HeltiQ, jouw eerste hulp'. Deze nieuwe pay-off heeft een dubbele betekenis: HeltiQ helpt de consument met goede producten bij een bepaald letsel, maar HeltiQ helpt daarnaast ook met een stappenplan zodat een consument weet welke producten er nodig zijn voor het behandelen van een bepaald letsel. 

Waar menig mens er eerder nog nooit van gehoord had, weet iedereen na vorig jaar inmiddels wat een processierups is. De eikenprocessierups maar ook de dennenprocessierups kunnen behoorlijk wat klachten geven.

Voor het snel verwijderen van teken wanneer je onderweg bent is er nu de HeltiQ Tekenkaart.

Het verwijderen van teken is een vervelende en vaak vieze klus. Met de huidige methodes kun je teken enkel verwijderen door ze aan te raken met een hulpmiddel zoals bijvoorbeeld een tekenpincet. Met de introductie van Teekweg introduceert HeltiQ een nieuwe methode waarbij je teken snel en veilig doodt zonder deze aan te raken, waardoor ze gemakkelijk en in een geheel van de huid te verwijderen zijn.