Het waterpokken seizoen is weer begonnen!

De periode maart tot en met juni is de tijd dat de meeste besmettingen met het waterpokken virus plaatsvinden. HeltiQ WaterPokken is het enige waterpokken product dat beschikt over een unieke dag- én nachtformule! Hierdoor kan uw kind overdag onbezorgd doorspelen en ‘s nachts lekker doorslapen. Ook wel zo prettig voor u, als ouder! 

 
Wat zijn waterpokken?  

Waterpokken zijn rode vlekken met vochtblaasjes die hevig jeuken en soms zelfs ook pijnlijk zijn. Waterpokken kunnen zich verspreiden over het hele lichaam en komen ook voor in de mond, tussen het haar en zelfs in de schaamstreek.

 

Waterpokken is een zeer besmettelijke, maar gelukkig ook een goedaardige aandoening. Besmetting vindt plaats via verspreiding van het virus via lucht, door bijvoorbeeld praten, hoesten of niezen. Ook door direct contact met het vocht uit de blaasjes kan besmetting plaatsvinden. De besmettingsperiode van waterpokken ontstaat vanaf de eerste dag voordat de vlekjes zichtbaar worden tot het moment dat de blaasjes zijn ingedroogd. Dit duurt ongeveer 10 tot 12 dagen. Lees alle tips voor wat u kunt doen bij waterpokken.

 

Behandel waterpokken thuis met behulp van HeltiQ Waterpokken  

HeltiQ WaterPokken werkt direct jeukstillend, kalmerend én verkoelt de huid.
Met de waterpokken gel voor overdag en de sachets met zemelenextract voor de nacht biedt HeltiQ WaterPokken een unieke dag- en nachtformule. Dankzij het dag en nacht kalmeren van de jeuk en de antibacteriële werking van de waterpokken gel worden infecties en littekens als gevolg van krabben zoveel mogelijk voorkomen.

 

100% natuurlijke ingrediënten 

HeltiQ WaterPokken bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Het product bevat geen parabenen, phenoxyethanol of andere synthetische toevoegingen en is veilig in gebruik voor kinderen vanaf 6 maanden en geschikt voor de gevoelige huid.

 

Klik hier voor meer informatie over waterpokken. 

 

Tip!

Laat uw kind iets kouds drinken of een waterijsje eten wanneer er sprake is van pijnlijke plekjes in de mond. Dit kan de pijn en jeuk verzachten.