Nieuw! HeltiQ Processierups Gel!

Nieuw! HeltiQ Processierups Gel!

Waar menig mens er eerder nog nooit van gehoord had, weet iedereen na vorig jaar inmiddels wat een processierups is. De eikenprocessierups maar ook de dennenprocessierups kunnen behoorlijk wat klachten geven.

 

Nieuw in het HeltiQ assortiment introduceren we de HeltiQ Processierups Gel met roller. Een product geschikt voor zowel de eiken- als dennenprocessierups. Met dit product in huis ga je goed voorbereid het komende processierupsseizoen in!

De processierups roller en de gel kun je uitstekend met elkaar combineren. Heb je last van de jeukende branderige haartjes van de processierups op je huid? Verwijder deze dan eerst met de processierups roller. Deze roller bevat 20 lagen, verwijder voor ieder gebruik een laag van de roller.
Smeer hierna je huid in met de verzachtende en verzorgende gel voor het wegnemen van de processierupssymptomen op de huid. De gel bestaat uit natuurlijke ingrediënten waaronder ‘zemelen’, die van oudsher bekend staan om hun verzorgende eigenschappen. HeltiQ Processierups Gel is geschikt om te gebruiken bij volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden.

 

Voor meer informatie over de processierupsgel klik hier.