Actueel

NIEUW! HeltiQ Kraampakket voor Mannen

 

Als partner vervul je een belangrijke rol in de periode voor, tijdens en na de bevalling van je vrouw. Daarom introduceert HeltiQ naast het bestaande kraampakket enkel voor zwangere vrouwen, nu het HeltiQ Kraampakket voor Mannen. Dit pakket bevat essentiële producten voor de vader, maar ook voor moeder en kind en is een ideale aanvulling op het HeltiQ Kraampakket.

 

De volgende producten zijn opgenomen in het pakket:

 

HeltiQ Huidolie - 75 ml
Zo’n 80 % van de zwangere vrouwen heeft in de periode voor de bevalling last van opgezwollen voeten en enkels. Een van de tips tegen opgezwollen voeten en enkels is masseren. HeltiQ Huidolie is een 100% natuurlijk product en daarom geschikt om je zwangere vrouw mee te masseren. Ook wanneer ze gaat bevallen kun je de olie gebruiken voor het stevig masseren van haar onderrug. Ook kan de HeltiQ Huidolie gebruikt worden voor het soepel houden van de groeiende zwangere buik.

HeltiQ Wegwerpwashandjes - 50 stuks
Bevallen is hard werken. Je vrouw krijgt het dan ook snel warm. Een koud washandje op het voorhoofd of in de nek is daarom superfijn voor haar. Maar ook een warm washandje is lekker op de voeten van je vrouw. Het komt namelijk vaak voor dat vrouwen tijdens de bevalling koude voeten krijgen, omdat alle energie naar de bevalling gaat. Hiervoor kun je de HeltiQ Wegwerpwashandjes gebruiken. Deze zijn royaal van formaat, voelen zacht aan op de huid, hebben een groot absorberend vermogen en zijn ongeparfumeerd. Ook na de bevalling kun je de wegwerpwashandjes gebruiken tijdens het badderen van je kindje.


HeltiQ Wallen Crème - 128 ml
Die eerste weken zijn voor kersverse ouders best pittig met al die gebroken nachten. Voor de foto’s en je kraambezoek wil je er een beetje toonbaar uitzien, zonder wallen of donkere kringen onder je ogen. De 100% natuurlijke HeltiQ Wallen Crème vermindert donkere kringen, wallen en rimpels rondom de ogen. De crème trekt snel in, werkt kalmerend en voorziet de ogen van een langdurige hydratatie.

Checklist: ‘Wat moet ik allemaal regelen na de bevalling’

Na de bevalling komt er veel op jullie af. Zo moet je bijvoorbeeld binnen drie werkdagen na de geboorte aangifte doen bij de gemeente, de geboortekaartjes versturen, het huishouden bijhouden, boodschappen doen en je kraamvisite managen. Maar er moeten ook veel praktische zaken geregeld worden, zoals het aanvragen van kinderbijslag, je verzekeringen checken en het openen van een spaarrekening voor je kindje. Daarom hebben wij een handige checklist toegevoegd zodat je niks vergeet.

Baby duty gadget

Een leuke gadget mocht in dit pakket niet ontbreken. Zo zit er een ‘baby duty’ dobbelsteen in het pakket om op een speelse manier de zorgtaken te verdelen.

 

HeltiQ Kraampakket voor Mannen is het ideale pakket om voor jezelf te kopen óf om cadeau te doen. Het HeltiQ Kraampakket voor Mannen is vanaf nu exclusief te pre-orderen bij De Online Drogist.