Actueel

HeltiQ Pak & Plak Pleister wint Care innovatie award

 

Een nieuw pleisterconcept, waarmee je op eenvoudige en hygiënische wijze een pleister pakt én plakt met één hand. Door de vakjury van de care award werd onze innovatie zo goed beoordeeld, dat we er eind maart de Care innovatie award voor in ontvangst mochten nemen. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

 

Care innovatie award
De Care innovatie award is een retailprijs binnen de drogisterijbranche die uitgereikt wordt aan productinnovaties die vernieuwend, gedurfd en opvallend zijn. In verschillende categorieën worden de awards uitgereikt. De vakjury bestaat uit directieleden van drogisterijformules en branchespecialisten. Ook dit jaar was het evenement, dat jaarlijks op initiatief van het vakblad Careality wordt georganiseerd, succesvol en werden er in totaal 7 awards in diverse categorieën uitgereikt. Binnen onze categorie waren wij met de pak & plak pleister de grote winnaar.

 

Hoe werkt de HeltiQ Pak & Plak Pleister
HeltiQ Pak & Plak Pleister bestaat uit een handige (ophang)kaart met daarin 2 rijen pleisters. Het verwijderen van de folie, het trekken van de pleister uit de kaart en het plakken van de pleister met slechts één hand, gaat in drie eenvoudige stappen. In de eerste stap verwijder je enkel het voorste gedeelte van de folie rondom de pleister. In de tweede stap trek je vervolgens de pleister volledig uit de kaart. Het achterste gedeelte van de folie trek je hierdoor van de pleister af en blijft achter in de kaart. Doordat een foliezijde van de pleister al is verwijderd, plak je in de derde stap de pleister gemakkelijk met één hand op de huid. Verwijder vervolgens het tweede gedeelte van het folie en je hebt de pleister geplakt, zonder het wondkussen en/of plakgedeelte aan te hoeven raken. Ideaal dus wanneer je maar een hand beschikbaar hebt als de andere bloedt.

Altijd binnen handbereik

Door de HeltiQ Pak & Plak Pleisters op te hangen op een praktische plek in huis heb je ze altijd binnen handbereik én zijn ze makkelijk te vinden. Hierdoor hoef je nooit meer te rommelen in lades of kastjes in de zoektocht naar een pleister. Naast in huis zijn de plak en plak pleisters ook superhandig voor onderweg. Door zijn compacte formaat zijn ze namelijk ook gemakkelijk mee te nemen in de tas. Doordat de pleisters vastzitten in de kaart gaan ze ook niet rondslingeren in de tas.

 

Ervaar het zelf en bestel de HeltiQ Pak & Plak Pleister

De HeltiQ Pak & Plak Pleisters zijn verkrijgbaar in 2 varianten: Textiel & Kids.