Actueel

HeltiQ introduceert samen met het NASF huidskleurige pleisters voor het goede doel

Tot vandaag bestonden er alleen maar pleisters in één huidskleur in Nederland. Eigenlijk heel vreemd, want iedereen is gelijk, maar niet iedereen heeft dezelfde huidskleur en kan dus niet de pleister plakken van zijn of haar keuze. Hier brengt HeltiQ in samenwerking met het NASF (Nederlands Albert Schweitzer Fonds) verandering in door als eerste in Nederland pleisters in meerdere huidskleuren te introduceren.

 

Een initiatief met een dubbele functie, want door een doosje HeltiQ Het Grotere Verband Pleisters aan te schaffen gaat er € 1,- rechtstreeks naar Afrika en steunt u Het Grotere Verband door de mensen daar te helpen voor wie een pleister of andere basale medische voorzieningen helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn.

 

De HeltiQ Het Grotere Verband Pleisters is een pleisterset in zes verschillende huidskleuren die u kunt gebruiken voor het verzorgen van alledaagse wondjes. Het maakt niet uit welke kleur pleister u plakt want het doel van dit initiatief is dat iedereen gelijk is. HeltiQ Het Grotere Verband Pleisters zijn verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 3,99 en zijn verkrijgbaar bij de betere drogist en via diverse online webshops.

 

Meer informatie over het gebruik en de toepassing van de pleisters kunt u terugvinden op www.heltiq.nl/het-grotere-verband-pleisters

Meer informatie over de actie van Het Grotere Verband kunt u terugvinden op www.hetgrotereverband.nl.