Actueel

HeltiQ aanwezig op Negenmaandenbeurs

 

Poseer en maak kans op een belly paint!

Ga jij dit jaar ook naar de Negenmaandenbeurs? Vergeet dan niet om de HeltiQ stand te bezoeken op standnummer 413 in hal 8. Maak een keuze uit diverse leuke en gekke achtergronden en leg jouw bezoek aan de Negenmaandenbeurs vast door te posteren voor ons mega grote greenscreen! Plaats je deze foto op jouw eigen Facebook of Twitter pagina onder vermelding van #HeltiQ dan maak je ook nog eens kans op het winnen van een fantastische belly paint gemaakt door een professional! Helemaal te gek toch?

 

Nuttige informatie over het kraampakket

Als (aanstaande) ouders komt er veel op je af. Veel dingen moet je ook maar net weten. Daarom kan je ook voor nuttige informatie op onze stand terecht. Zo geven we je bijvoorbeeld informatie over het HeltiQ Kraampakket. Dit is een pakket bestaande uit praktische verzorgingsproducten die je voor, tijdens of na de bevalling gebruikt. Het pakket dien je 8 weken voor de uitgerekende datum in huis te halen ongeacht als je al weet dat je poliklinisch wilt bevallen. Een bevalling kan nog wel eens anders lopen waardoor het toch wel eens kan resulteren in een thuisbevalling. Weten wanneer jij je kraambed klaar moet hebben, hoe hoog het bed moet staan of uitleg over hoe je überhaupt je kraambed opmaakt? Ook dat leggen we je allemaal uit, want een goede voorbereiding is het halve werk! Het is immers al een spannende tijd genoeg. Het sjouwen met een HeltiQ Kraampakket over de Negenmaandenbeurs zullen we je besparen. Daarom geven we je een kortingsbon mee waarbij je € 2,50 terugkrijgt bij de aanschaf van een HeltiQ Kraampakket op een later moment. Naast deze korting krijg je bij aanschaf van het HeltiQ Kraampakket ook nog eens GRATIS mijlpaalkaarten twv € 15,95 erbij cadeau!

 

Nieuwe producten en interessante beursacties

Tijdens de beurs zijn er interessante beursaanbiedingen op de HeltiQ kinder-EHBO artikelen waaronder de innovaties HeltiQ Oog en Wond Spray en de HeltiQ Brandwonden Gel.

Alles weten over kinder-EHBO? Bezoek onze masterclass eerste hulp bij kinderongevallen!
Als je kindje er eenmaal is wil je het natuurlijk beschermen. In een interactieve masterclass leert EHBO instructeur Roelof Jan Drijfhout je alles over de meest voorkomende ongevallen in en rondom het huis. Tijdens deze masterclass geeft hij je uitleg over hoe je kunt handelen bij o.a brandwonden, wondjes, kneuzingen, blauwe plekken, verslikking en verstikking. Na afloop van de masterclass kun je Roelof Jan allerlei vragen stellen. De masterclass gemist? Ook op de HeltiQ stand kan hij je er van alles over vertellen. De eerste hulp bij kinderongevallen masterclass wordt gehouden op de volgende dagen en tijden: 

  

Datum Tijdstip
Woensdag 21 februari     17:00 – 17:30 uur
Donderdag 22 februari       20:30 – 21:00 uur
Vrijdag 23 februari 17:30 – 18:00 uur
Vrijdag 23 februari 20:30 – 21:00 uur
Zaterdag 24 februari 17:00 – 17:30 uur

 

Kom je ook?
Bestel nu via onderstaande link kaartjes met korting (van € 19,50 voor € 15,95).

 

Bestel hier je kaarten met korting >>>

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.