Actueel

Last van klachten zoals jeuk of rode ogen door de eikenprocessierups? Wij hebben een aantal producten die de jeuk direct stillen en de pijn verzachten.

HeltiQ Waterpokken is vernieuwd en ligt vanaf komende maand met een nieuwe verpakking in de winkel. HeltiQ Waterpokken bestaat uit een unieke dag- en nachtformule voor de behandeling van waterpokken bij uw kind.

Heb je inspiratie nodig voor het Carnavalskostuum voor je kind? Zoek niet verder: Maak samen een mummie kostuum!

Nog nooit zoveel beentjes tegelijkertijd de lucht in zien gaan! Wat een succes! Prachtig weer! Heel veel vrijwilligers die keihard gewerkt hebben. Stress in de inschrijftent! Een fantastisch aantal deelnemers. Ga zo maar door…

Tot vandaag bestonden er alleen maar pleisters in één huidskleur in Nederland. Eigenlijk heel vreemd, want iedereen is gelijk, maar niet iedereen heeft dezelfde huidskleur en kan dus niet de pleister plakken van zijn of haar keuze. Hier brengt HeltiQ in samenwerking met het NASF (Nederlands Albert Schweitzer Fonds) verandering in door als eerste in Nederland pleisters in meerdere huidskleuren te introduceren.