Actueel

Rommelen in lades of kasten in de zoektocht naar een pleister, waarna je vervolgens zit te stuntelen om de pleister goed uit het folie te krijgen. Herkenbaar? Dit moet toch makkelijker kunnen dachten wij van HeltiQ. Met die reden introduceerde we afgelopen jaar de HeltiQ Pak & Plak Pleister.

APRIL FOOLS! We hebben je stiekem een beetje in de maling genomen. Het HeltiQ Kraampakket voor Mannen bestaat namelijk niet. Een aantal mensen hadden het al in de gaten. Een kraampakket voor mannen!? Die hebben dit toch helemaal niet nodig? Dit kan toch niet waar zijn? Er zat een hint verstopt in de consumentenadviesprijs; €14,23 is natuurlijk 1-4-2023.

 

Aan de inhoud van het pakket lag het in ieder geval niet, die kwam zo geloofwaardig over dat het pakket massaal is gepre-orderd. Dank daarvoor!

Met de Pak & Plak Pleister introduceert HeltiQ een nieuwe methode om op eenvoudige en hygiënische wijze een pleister te pakken en plakken met één hand. De HeltiQ Pak & Plak Pleister bestaat uit een handige (ophang)kaart met daarin twee rijen pleisters.

Nieuw in het huidassortiment introduceert HeltiQ een 100% natuurlijke huidolie.

Met HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer introduceert HeltiQ een nieuw product om een pleister, kompres of verband volledig te beschermen door het waterdicht te maken.