Actueel

Met de Pak & Plak Pleister introduceert HeltiQ een nieuwe methode om op eenvoudige en hygiënische wijze een pleister te pakken en plakken met één hand. De HeltiQ Pak & Plak Pleister bestaat uit een handige (ophang)kaart met daarin twee rijen pleisters.

Nieuw in het huidassortiment introduceert HeltiQ een 100% natuurlijke huidolie.

Met HeltiQ Waterdichte Pleisterbeschermer introduceert HeltiQ een nieuw product om een pleister, kompres of verband volledig te beschermen door het waterdicht te maken.

Met HeltiQ Anti Muggen Spray introduceert HeltiQ een effectieve spray voor het afweren van (tropische) muggen en steekvliegen op basis van 0% DEET. De nieuwe spray bevat het effectieve ingrediënt Icaridine en is hét alternatief voor muggensprays met DEET.

Dat geen enkele bevalling hetzelfde is kunnen alle moeders beamen. Waar voor de een de basis inhoud van het kraampakket volstaat, stuurt de ander vaak de man nog extra op pad om aanvullende kraamartikelen te halen. Om ouders te ontzorgen tijdens en in de eerste dagen na de bevalling, introduceert HeltiQ op advies van kraamverzorgenden en verloskundigen het aanvullend kraampakket.