Actueel

Gewonnen, besteld en perfect afgesteld! 

De winnaars van de HeltiQ Winactie zijn bekend! Wij feliciteren de volgende deelnemers met hun gewonnen prijs:

 

Nieuw HeltiQ Brandwondenpleister!

Nieuw HeltiQ Brandwondenpleister!

HeltiQ Brandwondenpleister is een speciale hydrogel pleister voor kleine eerste- en tweedegraads brandwonden. De hydrogel in het wondkussen zorgt direct voor verkoeling en pijnverlichting van uw brandwond en houdt de wondomgeving vochtig wat het wondgenezingsproces ondersteunt.

 

De pleister beschermt uw brandwond tegen invloeden van buitenaf zoals bacteriën, vuil en infecties en zorgt ervoor dat de brandwond goed kan ventileren. HeltiQ Brandwondenpleister is waterbestendig, verkleeft niet met de wond en vermindert de kans op littekenvorming.

Zin magazine heeft een mooi artikel gepubliceerd over het verwijderen van steelwratten met HeltiQ Skintags. Lees het hier

HeltiQ Eerste Hulp Set en kit in nieuw jasje!

HeltiQ Eerste Hulp Set en kit in nieuw jasje!

De eerste hulp setjes en kitjes van HeltiQ zijn vernieuwd! Beide tasjes zijn voorzien van een nieuwe inhoud en in een nieuw rood HeltiQ jasje gestoken. 

De eerste hulp setjes en kitjes van HeltiQ zijn vernieuwd! Beide tasjes zijn voorzien van een nieuwe inhoud en in een nieuw rood HeltiQ jasje gestoken. Met de vernieuwde inhoud kunt u de meest voorkomende kleine ongevallen gemakkelijk en snel behandelen. De tasjes zijn vanwege hun compacte formaat ideaal om mee te nemen tijdens een wandeling, dagje uit of voor op vakantie. Klik hier voor meer informatie.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.