Actueel

De HeltiQ Waterpokken kleurplatenactie loopt nog t/m 30 juni 2017. Doe mee en maak kans op een van de vele prijzen bij Monkey Town Indoor Speelparadijs. 

Iedereen krijgt wel eens te maken met kleine ongelukjes en ongemakken op of aan de huid. Met een breed assortiment wondverzorgingsproducten en zelfzorgproducten zorgt HeltiQ dat je weer verder kunt gaan met waar je mee bezig was.

 

Van 1 mei t/m 31 juli 2017 organiseert HeltiQ een winactie met kans op een Batavus Dinsdag fiets of een heerlijk dagje sauna voor twee personen bij aankoop van een HeltiQ product. Heb je een product van HeltiQ gekocht? Stuur dan je kassabon op naar Koninklijke Utermöhlen NV. Bekijk de volledige actieomschrijving inclusief de voorwaarden op www.heltiq.nl/winactie.

 

 

HeltiQ Waterpokken met unieke dag én nachtformule zorgt ervoor dat jouw kindje overdag lekker kan blijven spelen en ‘s nachts heerlijk doorslaapt. Om kinderen met waterpokken een leuke afleiding te bezorgen organiseert HeltiQ van 1 april t/m 30 juni 2017 een waterpokken kleurplatenactie. Deelnemers tot 12 jaar maken kans op een van de vele prijzen bij Monkey Town Indoor Speelparadijs. De kleurplaat is gratis te verkrijgen bij de plaatselijke drogisterij of te downloaden via de website. Bekijk de volledige actieomschrijving inclusief de voorwaarden op www.heltiq.nl/kleurplatenactie.

De tijd waarin de meeste besmettingen met het waterpokken virus plaatsvindt, is weer aangebroken. 

HeltiQ Koelspray is vanaf heden verkrijgbaar in een handige spray van 150 ml. HeltiQ Koelspray zorgt voor snelle verkoeling en pijnverlichting van blessures zoals kneuzingen, verstuikingen, verrekkingen, zwellingen en spierklachten.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.